Taevale tänu! Moekunstnik Arne Niidult tellitud 32 000kroonine haute couture kleit, mille modelliärinaine Margit Jõgger (43) saatis Eesti Posti vahendusel Ameerikasse ning mis seal tema pahameeleks kaotsi läks, on tänaseks välja ilmunud.

Kümmekond päeva pärast postipaki saabumist USAsse juhtus ime ja pakk ilmus välja. Nii sai novembri esimesel nädalal supermodell Karmen Pedaru (19), kellele kleit oli saadetud, selle ka kätte. Halloweeni-peole kaunitar sellega kahjuks ei jõudnud, aga ehk mõnele järgmisele...
Margit Jõgger pani kleidi teele 23. oktoobril, ning see jõudis küll suure lombi taha, ent kadus seal kui tina tuhka. Mõistagi oli Jõgger Eesti Posti peale äärmiselt kuri. Ime sündis aga 5. novembril, kui USA postiadministratsioon teatas, et saadetis on leitud.
«Ameerika Ühendriikide postiadministratsioon vabandab asjaosaliste ees seoses hilinemisega,» teatab ASi Eesti Post kommunikatsiooni- ja turundusosakonna juht Inge Suder.
Ent Margitile jäi siiski okas hinge. «Kiirpakk, mis on saadetud New Yorki, peab jõudma paki saajani kolme tööpäeva jooksul. Nii on nende kodulehel ka kirjas. Lähtugem sellest. Seega on teenus jäänud saamata,» leiab MJ Model Management juht Margit.