Supermodell Karmen Pedaru ehib pealinna elu kajastavat värsket ajakirja Pulss, kus räägib oma mäletustest seoses Tallinnaga. Pealinnas on Karmen tundnud end korduvalt võitjana - sellest linnast viis ta koju kergejõustiku võistlustelt nopitud medalid: "Mul on kodus hästi palju medaleid ja paljud nendest on saadud kergejõustiku võistlustel, mis on toimunud Tallinnas."

Ka Margit Jõgger leidis Karmeni just Tallinnast, Draamteatri garderoobist ning uuris, kas toona 16aastast Karmenit huvitaks modellikarjäär.

"Kõige enam meenub mulle Tallinnas vanaemaga teatris käimine. Ta viis mind peaaegu iga nädal teatrisse. Kõige parem Tallinna puhul oli McDonalds. Ma armastasin neid burgereid ja see oli ainuke koht kuhu ma oskasin ise kõndida," meenutab Karmen, kes on alati olnud piitspeenike.

Karmen ei välista, et ostab kord Tallinnasse korteri. "Kui ma elaksin Eestis, siis korter oleks kindlasti vanalinnas. Vanalinnas on lihtne ringi liikuda ja siin on ilus."

Supermodell unistab ka kodust Otepääl: "Ma ei tea miks, aga mulle on alati see koht meeldinud ja loodus on superkaunis."