Detsembris abiellunud eestlannast supermodell Karmen Pedaru ja tema kallim Riccardo Ruini pidasid paari nädala eest maha muinasjutulise pulmapeo Ibiza saarel. Kuigi paar seda ise pulmapeoks ei nimeta, olid nende sõbrad eri ilmanurkadest saabunud tähistama just nende äsjast abiellumist.

Karmen (23) pidas oma kauaaegse kallima Riccardo Ruiniga pulmad Roomas 14. detsembril kümne lähedasema inimese ringis, kuid pidu otsustati sõpradele korraldada suvise Ibiza kuumuses. Seda aga ei kuulutatud välja ametliku pulmapeona, vaid peona oma sõpradele.
«Me lihtsalt tahtsime peo teha sõprade jaoks, aga siis otsustasin veel, et tahan kanda valget kleiti, kuna mu pulmas polnud seda,» seletab Karmen Kroonikale.
    Valge kleidi Karmen ka sai. Imeilusa läbipaistva tikanditega kleidi autoriks oli pruudi vana hea sõber, disainer Francesco Scognamiglio. Pruut andis ette märksõnad, öeldes, et soovib midagi väga tema endaga seonduvat, samas ibizalikku – ja valge lummus sündis. Peig Riccardo kandis peol Lanvin’i pükse ja Tom Fordi pluusi.