"Tulin San Franciscost Tallinna poole. Probleemid algasid sellest, kui tühistati SAS-i Chicago-Stockholmi lend. Ma lendan väga palju ning üldiselt pole mul nendega väga palju probleeme olnud," lausus Karoli Hindriks.

Eriti pettunud on ta lennufirma telefoni klienditeeninduses. "Kui lennud tühistati, siis ega keegi meid väga aidata ei tahtnud. Tühistamise põhjuseid ei öeldud, aga saadeti sõnum ning uus pilet uue lennuliini peale, mis lükati teadmata ajaks edasi," kirjeldas Hindriks kasutut ümbersuunamist.

Pärast 30-tunnist ärkvelolekut lennujaamades ning kahte tühistatud ja kolme ümber suunatud lendu jõudis Hindriks Tallinnasse.

Päev hiljem jõudis tragikomöödia finaalina kohale lahti murtud lukuga pagas, mille sisu oli kergenenud ehete ning tehnika võrra.

"Olin üsna õnnetu ja kuri, sellepärast et lendude saaga jooksul nägime niikuinii väga palju halba klienditeenindust. Õppetund on see, et isegi kui sul on kohver suure tabalukuga kinni, ei tasu väärtuslikke asju kohvrisse panna," nentis Hindriks.

"Eks kindlustus katab ainult raha. Kui sul on kingitud mälestusesemed, mis on emotsionaalselt olulised, siis ega seda osa keegi katta ei saa," lisas Hindriks.