Bezos teatas mõnda aega tagasi, et lahutab enda 25 aastat kestnud abielu kirjanik MacKenzie Bezosega. Kuna Jeff Bezos on maailma kõige jõukam inimene, tema varade väärtuseks on hinnanguliselt 120.2 miljardit eurot, siis kujuneb sellest ajaloo kõige suurem lahutusprotsess.

Abielu lõpu põhjuseks on see, et 54-aastane miljardär armus 49-aastasesse Lauren Sanchezisse.

"Varade hindamine võib võtta aega, minimaalselt paar kuud," sõnas Kessler ajakirjale People.

Advokaadi sõnul annab tõsiasi, et kõrvalsuhe algas abielu ajal MacKenzie Bezosele moraalse eelise. "Me ei tea kõiki fakte, aga see abielu võis tegelikult juba ammu läbi olla."

"Sellise varanduse juures ei ole väga vahet, kas naine oli "ohver", kuna rahaliselt pole vahet, kas ta saab ühe protsendi või poole, igal juhul on ta terveks eluks rahaliselt kindlustatud. Kohtunikel pole ka vahet, kelle süül lahutus toimub, eriti siis, kui raha on piisavalt kõikide osapoolte jaoks."

Kõrvalsuhte ainus probleem võib tulla sellest, kui Bezose seaduslik abikaasa on nii solvunud, et soovib mehelt saada rohkem kui tavapärased 50 protsenti.

"See on arusaadav ja juhtub üsna tihti," tõdeb advokaat. "Sellel juhul võib härra Beszos naisele üle poole varandusest anda."

Jeff Bezose kõige suuremaks mureks on arvatavasti lahutuse võimalik negatiivne mõju Amazoni mainele.