Anna-Maria Galojan - tuntud rahvusvaheline staar?

Kuuba ühe väikese ehtepoe omanik kinnitab, et Galojan on juba ülemaailmse tuntuse saavutanud, sest isegi kohalikud elanikud teavad väga hästi, kes ta on. Publiku reporteri küsimusele, kuidas see võimalik on, arvab allikas, et ega suure võttegrupiga ringi liikuv edev blondiin, kes enda tegemistest kõigile pajatada armastab, sellisel maal nagu Kuuba, tähelepanuta ei jää.

Kõndis ehetega lihtsalt minema

"See juhtus muidugi enne, kui teda pokri taheti pistma hakata," räägib allikas. "Tal oli kaasas suur kaameratega seltskond, kellega ta väikesesse ehtepoodi sisse läks ja fotosessiooni tarbeks ehteid laenas. Pärast jalutas nendega aga lihtsalt minema," meenutab ta ning lisab, et tegu oli rahvuslike motiivide poolest rikkalike käsitööehetega. Vaesuses virelevate Kuuba elanike töö ja vaeva eest võiks siiski raha maksta!

Kuuba rand ja kuum seks

Uudistearhiivi piiludes leiame, et Anna-Maria Galojan veetis tõepoolest paari aasta eest Kuubal kuuma puhkuse. „Pühendusin maalimisele, hispaania keele õppele ja loomulikult oma tulevasele raamatule. Samuti ei puudunud mu päevakavast salsatunnid ning suplemine soojas ja puhtas Kariibi meres, mis on kuni 30 kraadi soe. Käisin kolm korda päevas söötmas oma sõpru flamingosid. Õhtused ujumised olid mu lemmikud,“ rääkis Anna-Maria toona Kroonikale ja lisas, et Kuuba rand pani teda mõtlema ka kuumast seksist.