Eelmisel nädalal andis ansambli Take That liige Mark Owen teada, et on oma abikaasat ja laste ema kümne naisega petnud. Veidi hiljem sai julgust ka Oweni kunagine bändiliige Howard Donald, kes oma luukered kapist välja tõi ja ligi aasta aega kestnud armusuhte paljastas.

Tiger Woodsi seksiskandaali pole siinkohal ilmselt vaja üldse meenutadagi …

Kas ka Winsleti abielu purunes tänu mehe salajastele vallutustele, pole veel teada, kuid lohutaja on mehel igatahes olemas, kelle abil murtud süda ravida. Daily Maili vahendusel saab teada, et Mendesi on juba aasta aega seostatud noore näitlejatari Rebecca Hall’iga, kes on teatri direktor Sir Peter Hall’i ja ooperilauljatar Maria Ewingi tütar.

rebecca hall

Mehe sõprade sõnul on ta 27aastase näitlejatariga veetnud aega ka teatriproovides nii Londonis kui New Yorgis.

Kate’i hästi teadva inimese sõnul oli näitlejatar endast tõsiselt väljas, kui sai teada, et tema abikaasa Rebeccaga lähedaseks on saanud. “Rebecca on täpselt Sam’i tüüp — tal on nii mõistust kui välimust,” nägi ta muretsemiseks põhjuks.

Mendesi sõber kinnitas aga Daily Mailile, et Sam ja Rebecca on lihtsalt head sõbrad, kes tänu mitmele ühisprojektile palju aega koos on olnud. Kuid sõprusest enamaks ta suhet ei nimetanud.

Winsletil ja Mendesil hakkasid probleemid ilmnema mõni aeg pärast filmi “Revolutionary Road” võtteid. Tänaseks olevat kriis naise nii maha murdnud, et temast on saanud ahelsuitsetaja.

Ometi seisis paari ametlikus lahutusteates, et lahku mindi mõlema soovil ja rahumeelselt. Jääb vaid loota, et see nii ka oli.

Sam Mendez, Kate Winslet