Ajakiri Cosmopolitan, mis õpetas meile varem, kuidas 15 minutit järjest orgasmi käes vingerdada, tekitab nüüd ülemaailmseid 15minutilisi oksehoogusid, nimetades Kardashiane Ameerika esimeseks perekonnaks. 

Esiteks on terve Kardashianide naispere (välja arvatud Caitlyn) mahutatud ajakirja 50. aastapäevanumbri esikaanele. Cosmopolitan väidab, et see on viimase nelja aasta jooksul esimene kord, kui nad on kõik ühel pildil. Valejutt! Vaadake Kardashianide iga-aastaseid satanistlikust sümboolikast kubisevaid jõulukaarte!

Lugu kannab pealkirja «Ameerika esimene perekond» ning esialgu on sellest saadaval vaid Kardashianide reality-sarja vastutava produtsendi Ryan Seacresti tsitaat, mis kõlab nii:

«Keegi ei oleks osanud ennustada Kardashianide ja Jennerite edu. Aga kui sa nendega koos oled, hakkab resoneerima nende perekondlik ühtsus. Neis on nii palju, mis on glamuurne, hull ja meist erinev, kuid nende perekonnatunnetus on universaalne. Neile meeldib üksteise kõrval olla, mis ka ei juhtuks. Nende ilustamata ehedus paljastab, kui lähedased nad on. Veelgi enam – nad aktsepteerivad üksteist. Vaadake Bruce'i ja nüüd Caitlyn'it – te näete, kuidas püsib koos perekond, mis võiks nii kergesti laguneda. Nende vankumatu armastus mõjub kui lohutus.»

Ühtsus? Hmm... Pigem on selle ühtsuse taga siiski sajad miljonid, mida toob sisse reality-sari. Seda, kuidas Kylie püüab Kendalli üle trumbata ja uueks Kimiks saada, ei hakkagi siinkohal mainima.