69-aastane Alla Pugatšova ja koomikust abikaasa Maksim Galkin on ehitanud paar aastat tagasi Grjazi külla endale lossimõõtu kodu. Naabrite sõnul kasutab paar teenijaid, kes elavad paari juures kodus, vahendab väljaanne Starhit.

Ivan ja Galina elavad Pugatšova naabruskonnas ja nende sõnul on Pugatšova viimasel ajal märgatavalt kõhnemaks jäänud. "Kui tuli põleb ainult maja ühes pooles tähendab see seda, et neid pole kodus. Maja ehitasid neile vist valgevenelased. Kui Galkin siia kolis ei tahtnud ta, et lapsed kurvastaksid kui vanemad tööl on ja ehitas neile omaenda majakese, kuhu lasi paigaldada isegi televiisori," paljastavad naabrid Venemaa staarpaari eraelust seikasid. "Mõndadele naabritele aitas Galkin isegi katust paigaldada. Ühesõnaga on ta väga hea mees."

Pugatšova ja Galkin üritavad tihti küla elanikke rõõmustada. Toovad tihti naabritele maitsvaid kingitusi. Vahel toob paar suurema sündmuse puhul ka kalleid alkoholibrände ja toite, mida külas on pea võimatu saada.

"Talle pole peale tervise rohkem midagi vaja. Tal on kõik olemas. Kuid jõudu, nagu näha on juba vähe," sõnab Galina. "Viimasel ajal näeb Alla välja väga närb ja on ekstreemselt kaalust alla võtnud. Eelmisel aastal nägime me laste mänguväljakul ja temaga oli kõik hästi. Kuid kaks kuud tagas kui ma teda uuesti nägin tundus ta mulle väga kõhnana. Temas puudus elujõud ja ta oli üleüldse väga närb," avaldab naine oma muret lauljanna tervisemurede üle.