Laupäeval \"Laululahingu\" finaalsaatesse publiku hääletuse kaudu saanud Tõrva laulustuudio tegi väidetavalt sohki.

"See on ebaõiglane, sest meie lülitasime oma telefonid välja, nagu kästi, aga Tõrva koori fännid helistasid ja messisid üksteise võidu!" süüdistasid Tallinna Ülikooli kammerkoori fännid telestuudios keeluvastaselt hääletamiseks telefone kasutanud Tõrva laulustuudio fänne sohiga saadud võidus, kirjutab Õhtuleht.
Finaalsaade toimub 2. mail ning sinna saamiseks edastas Tõrva laulustuudio tütarlastekoor laupäevases saates publikuhääletusega nii Tallinna Ülikooli kammerkoori kui ka Rakvere gümnaasiumi segakoori.
Hoolimata sellest, et stuudios valitses telefoni kasutamise keeld, helistasid Tõrva fännid hääletusvooru ajal salaja oma lemmikute poolt. Publiku häältega pääseski esimesena finaali Tõrva neiud.
Laululahingu kohtunike Annely Peebo ja Aarne Saluveeri meelest teistest kooridest õige pisut paremini esinenud Tallinna Ülikooli kammerkoori dirigendid Mikk Saar ja Paul-Johannes Purga tõdesid pärast kooride omavahelise heitluse lõppu, et kõik oli nende meelest siiski õiglane.
"See stuudios helistamine ei muutnud tegelikkuses enam midagi, häälte enamus tuli mujalt. Väiksemad linnad hoiavad lihtsalt rohkem kokku, see on loomulik," nentis Saar, viidates eelmise aasta "Laululahingu" võitja, Türi koori Suisapäisa triumfile.