Laupäeval, 26. mail Noblessner Shipyardis toimunud 31. ERKI Moeshow’l kuulutati kunagise tõsieluseriaali kangelanna kollektsioon “It’s A Trap?” rahvusvahelise žürii hinnangul võitjaks ja peapreemia saajaks. Annika võib igal juhul enda üle uhke olla, kuna sellel moesündmusel esitles oma kollektsioone tervelt 20 noort moeloojat nii Eestist, Lätist, Leedust, Soomest kui ka Venemaalt. Koos rahalise preemiaga sai punapäine kaunitar ka kutse Kiievis toimuvale rahvusvahelisele Noorte Disainerite Võistlusele — tundub, et tähelend moetööstuses võib alata!

Meenutagem. Annika Kiidron oli eelmisel kümnendil, kohe pärast “Baari” saate võitu üks Eesti populaarsemaid avaliku elu tegelasi, tema ümber möllanud furoor oli suisa nii häiriv, et naine ei saanud üksinda tänavail ringi liikuda, tema Rate.ee kontol oli 10 000 fänni ja ebameeldiv tähelepanu sundis ta koduseinte vahele varjule. “Ma olen nii tüdinenud kodus istumisest,” pihtis ta 2009.aastal Õhtulehele antud intervjuus, olles tollal töötu. “Olen kõige rohkemate tööpakkumistega töötu,” naeris ta, mõlgutades mõtteid reklaamindusest ja käies mööda trenne, solaariume ja ilusalonge. “Ma tahaks suurt väljundit oma elule, tahaks midagi teha. Kui kõik räägivad tööst, siis mina tahan ka millestki rääkida,” sõnas ta toona.

Baari-Annika sõbrannaga

Publik kirjutas Annikast viimati 2011.aastal, kui oli põhjust ära märkida, et pärast pikki tööotsiguid lõpuks Ring FMi saatejuhi ja produtsendi ametisse maandunud naine leidis armastuse ja kolis Lõuna-Eesti kuplite vahele maaelu nautima. Kuid isegi siis veel hoidis Annika rahva uudishimu edukalt üleval, tulistades jätkuvalt teravaid kriitikanooli tõsielusarjade suunas. “Tean liiga täpselt, mismoodi need intriigid seal patsakast “välja imetakse” ja esile kutsutakse. Kui sellisesse saatesse minna tahad, pead tundma, et mitte ainult sina pole piisavalt tugev, vaid ka su lähedased on piisavalt tugevad seda läbi tegema,” sõnas ta 2011.aastal Buduaarile antud intervjuus, lisades juurde, et saate kogemus tegi ta siiski vaimselt tugevaks inimeseks.

Tundub, et Annika ongi lõpuks oma elus õigele rajale jõudnud!