Noisy Nation

Kas te seda bändi mäletate, kes lõbusalt ringi kareldes laulis Arthur Abdulli juhtimisel sellest, kuidas tuleb oma keha raputada. Sensuaalsed treenitud noormehed tegid lood "Shake Da Body", "Shake It" ja "Funky Attack" ja kadusid kui tina tuhka. Arthur naasis avalikkusse uuesti juba kontserdikorraldajana, kuid kui tal ebaõnnestus Ricky Martinit maale tuua, siis lahkus ta Venemaale, kus tegutseb Marc Arthuri nime all.

Mike Emelai

Narkoparun Mike Emelai oli koos Joel DeLunaga kõigi Eesti kaunitaride silmateraks, kuna need tumedanahalised härrad murdsid ja vallutasid nii mis jaksasid. Emelai saabus Eestisse 1997. aastal ja andis välja plaadi "Nerve", millelt sai hitiks vaid üks lugu: "I Like What You Do". Tema muusikukarjäär sai ootamatu takistuse, kui selgus, et ta on narkokuritegude pärast kinni istunud. Sama saatus tabas teda ka siin.

Tiiu

Väga veidrate sõnadega laul "Nukuke", mis 1995. aastal võitis saate "Kaks takti ette" on tänapäeval halva muusika etaloniks, kuid tõsi ta on, et tollal tegi helilooja Ivar Must just sääraste albumitega tööd. Plaat "Magusad huuled" kukkus haledalt läbi, Tiiu kadus areenilt, loobus muusikategemisest ja tegutseb nüüd hoopis äris.

Hovery Covery

Esta Simakova ehk Estin, ja Erik Hoveri lõid 1990. alguse diskosaalides laineid kui duo Hovery Covery. Esta oli abielus oma mänedžeri Gunnar Lohoga, kuid bänditegemisse tuli suur paus, kui neil tekkisid kooselus suured probleemid, mingi suure kisaga lahku ja käidi veel tükk aega kohut.

Ummamuudu

Sümpaatsed Võru poisid, kes vastukaaluks valitsevale diskohullusele tegid ka päris muusikat. Võrukeelne "Kõnõtraat" sai vahepeal nii populaarseks, et inspireeris lausa erinevaid kõnekäände, ansambli repertuaar jäi raamidesse, mille moodustasid rahvalooming ja omalooming, mille stiililine määratlus on üsna ebatäpne. Kahju, et neist enam midagi kuulda pole.

Best B4
1996. aastal sai alguse ansambel, millest võrsus tollal 17-aastane kaunitar Maria Gyrcelea Ithaka, kellest sai õige pea Tomi Rahula naine. Best B4'i kuulusid veel tantsivad ja laulvad Kati Lindal, Raivo Ilmsalu ja Agnessa ning bänd andis välja lausa kaks plaati ning tuntuimad lood inimestel veel tänini peas. 


Joel De Luna

De Luna tuli siia Soomest ja moodustas koos Kristjan Virve ja Kristjan Otsaga bändi X-Plode, mille lugu "Sweet Papa Lova" püsis "Seitsme vapra" edetabelisaates üheksa nädalat. Samal ajal saadi maha ka plaadiga "One". Siis kosis mustanahaline laulev tantsija supermodell Carmen Kassi õe Victoria, avas tantsukooli ja hakkas narkoäri ajama. See viimane otsus talle kuigi palju kasu ei toonud ning nüüd on ta inimestel meeles vaid kurjategijana.

Click OK

Vihaste tibide bänd Click OK tuli kokku 1997. aastal ning hakati laulma kõigest, mis neile parasjagu pinda käis. Monika Sjomgina, Kariny Joala, Grete Rämmal ja Kairi Siht andsid välja plaadi "Lase lõdvaks" ning lasid seejärel lõdvaks, sest seadusesilmaga pahuksisse sattumist tuli päris palju ette - näiteks sõitsid nad 1998. aastal autoga kraavi, kui olid teel Võrru esinema. 1999. aastal oli veel neiudest üht-teist kuulda, kuid siis vaibus seegi.

Anaconda

Üks õõvastav tüdrukutebänd oli kindlasti ka Anaconda, mis oma menuaegadel koosnes kolmest 17-aastastest tšikist, kes andsid ka plaadi välja. Neid assisteeris asja juures popmuusika raskekahurvägi Lauri Laagus, Glen Pilvre, Peeter Kaljuste ja Priit Pajusaar. Siiani on nende kuulsaim lugu “Ei soovi, et lahkuksid”. Hetkel ei tegele ükski neiu teadaolevalt muusikaga.