Saatest "Selgeltnägijate tuleproov" tuntuks saanud Nastja ütles Õhtulehele, et kuulsus ja raha pole teda kunagi huvitanud, küll aga tuleb end aeg-ajalt proovile panna.

"Midagi uut on vaja proovida. Ettepanekuid saadetes osalemiseks on varem ka tehtud, aga olen eelistanud madalat profiili hoida. Seekord juhtus nii, et ütlesin oma jaa-sõna, ja just sellepärast, et ilmselt kusagil väga sügaval minu hinges on pesitsenud unistus osata tantsida. Tantsimine on väga naiselik."

Väetab esemeid

Publik uuris, kas Nastja, kes kaupleb internetis õnnetoovate kaelaehete, kingade ja isegi kampsunitega, plaanib ka tantsupõrandale talismani kaasa võtta.

"Seda teemat ma ei kommenteeriks," jääb Nastja salapäraseks.

Läinud nädalal pahandas üks Rahva Hääle lugeja, et Nastja teenib veebilehel Osta.ee isevalmistatud ripatseid ja muid esemeid müües kergeusklike pealt tuhandeid kroone kuus. 

Seni on Nastja jutud kergeusklike lüpsmisest ümber lükanud. R2-e saates "Siin me oleme" pajatas Nastja, et paneb väe asjadesse, mida ta ise meisterdab.

Praegu pole aga veebilehel Osta.ee ühtegi Nastja õnnetoovat vidinat müügil. Ehk kulub praegu kogu aeg tantsusammude harjutamisele?