Reikopile ei valmistanud lõhe ja forelli vahel vahet tegemine mingit raskust — ta nentis otsemaid, et forellil on küljel roosa triip, mida lõhel pole. Grete Lõbu oli tunduvalt kahtlevamal seisukohal ning tunnistas, et ta lootis pigem sellele, et tunneks näo järgi ära, kumb on kumb. Loite lisas infona juurde veel, et forellid on reeglina tömbima kehaehitusega ja jässakamad.

Lisaks kaladele uuriti üheskoos ka kalatoitu - Norra lõhekasvandustest kasutusel olevaid söödagraanuleid. Loomulikult ei jätnud Reikop kasutamata võimalust ka tumedaid pelleteid mekkida ning kuigi ta algul tegi väga krimpsus nägu, jõudis ta lõpuks siiski järeldusele, et polegi väga viga. "Kala maitsega, õline, võiks suupisteks süüa küll. Kui mina kala oleks, sööks seda küll!"