Seltskonnaanalüütikutele pole jäänud märkamatuks tõik, kus varem Lauluväljaku direktorist elukaaslase Riho Rõõmusega aega veetnud Õllesummeri perenaine Marje Hansar eelistab järjepidevalt Hekkonensi seltsi, kirjutab Kroonika.

Marje ja suhtekorraldaja Reno on koos jäänud silma suvel Rabarockil, Kanal 2 sünnipäevapeol ning Blacky juubelikontserdil. Iseenesest ei olegi selles midagi taunitavat, kui mitte silmas pidada hiljutist kummastavat momenti. Moekuninganna Tiina Talumehe uue kollektsiooni esitlusele Nokia Kontserdimajja novembris (piltidel) saabus Marje taas Renoga, samal ajal kui üritust väisas ihuüksi Riho Rõõmus, kes oli sunnitud oma naist teise mehe seltsis eemalt tunnistama...

«Mina olin tegelikult seal lähedal PÖFFi üritusel,» seletab Riho. «Ma korraks ainult käisin sealt läbi, et vaadata, mis seltskond seal on. Kuna PÖFFi oma oli tunduvalt huvitavam, läksin sinna tagasi.» Riho sõnul on Marjel omad huvid ja temal omad ning ta ei pane pahaks, kui naine vahel oma sõprade seltskonnaga, kuhu kuulub ka Reno, väljas käib.

Küsimuse peale, kas Riho on Marjega koos, kostab mees: "Füüsiliste ja traditsiooniliste tunnuste järgi küll, jah,"

Marje kummutab samuti info, justkui oleks tema ja Riho suhtes kriis. Renoga on naisel enda sõnul aga vaid tööalane suhe!