Kristjan Jõekalda ja Teet Margna uurisid eilses saates "Kaks kanget LIVE", kas nüüd on raadioga igaveseks kõik.

Libe kostis, et ühelt ja teiselt poolt on tulnud märke, et midagi võiks veel teha. "Kui telesaate mõnusalt käima saab, võiks ju midagi huvitavat teha," arutles ta, ent jättis salapära varju veel selle, mida konkreetsemalt.

Talt uuriti sellegi kohta, mis ikkagi Vikerraadios puudu jäi. Libe nentis, et meelelahutust ju isegi oli, aga erinevad muutused rakendusid raadiokanalis liiga aeglaselt. "Eks ole maitse asi, kas noor ja vihane energia peab pulbitsema," nentis ta.

Uue väljakutse osas märkis Libe seda, et tahtis midagi uut. "Peab teatud asjadest lahti laskma. Mul on hea meel, et Mart Mardisalu ühendust võttis."

Oma kogemuste kohta tõi Libe välja, et tema arvates peab esmalt alustama raadiost, et saada heaks telenäoks. Ta tõi välja, et nii oli ka Marko Reikopi, Vahur Kersna ja Anu Välba puhul. "Esiteks, et saada sisuliseks ja teiseks, et harjuda spontaansusega. Kui ilma kogemuseta topitakse kaamera ette, tekib kramp," sõnas ta.

Saatejuhid küsisid sedagi, et mis sisu tema "Duublisse" toob. Libe leidis, et tema suudab sisu tuua kõikidel teemadel. "Tunnen, et olen päris pädev paljudel teemal. On vähe teemasid, millega hätta jään," arutles ta.

Lugejad, mis teie "Duublist" arvete, kas üldse vaatate seda? Kirjutage oma arvamused kommentaariumi.