“Ta ütleks kindlasti tervist, Heimar Aleksandrovitš. Aga seda kommet pole enam, et võtad kohvi ja konjakit,” selgitas Lenk, kes töötas tollal Moskvas Eesti Televisiooni ja Raadio korrespondendina ja tegi kaastööd ka Ostankino telekanalile. “Olime kõigil sündmustel kohal, mis olid Allaga seotud. Ja neid sündmusi oli palju. Nõukogude Liidu ajal sai ju filmida nii palju kui süda soovis. Ja me tõime sentigi maksmata materjali Eestisse ja lasime inimestele Alla kontserti ja nad olid õnnelikud,” meenutas Lenk ja lisas, et täpselt nii nagu kõik teised suured tähed, on ka Alla Pugatšova tegelikult sõbralik ja lihtne inimene.

“Ta võtab sind vastu täiesti vabas õhkkonnas ega tee endast mingit suurt staari, kuigi me kõik vaatame talle alt üles. Ta on kindlasti Venemaal esimese suurusjärgu täht — kui tema ütleb, et ärge Putinit valige, siis Putin jääb valimata. Ta on siiani miljonite lemmik, pidevalt seltskonnas, tema korteris käib koos kõige intelligentsem seltskond, aga see naine on siiani jäänud oma hinges jumalast üksinda. Jah, ta on vahetanud mehi terve hulga, lausa nii palju, et kirik ei tahtnud teda enam laulatada. Kõik need mehed on olnud suured tegijad, kunstnikud ja väga kõvad vaimuinimesed. Alla Pugatšoval pole iial olnud ühtegi sõbrannat, ainult meesterahvad,” kirjeldas Lenk naist, kes hetkel on koos endast 30 aastat noorema mehega ning surrogaatema abil saanud mõned aastad tagasi ka taaskord emaks.

Alla Pugatšova ihukirjanikuks ristitud Aleksei Beljakovi sulest ilmunud elulugu vaimustas Lenki põhjalikult ning tema sõnul kumab sealt läbi ka tõelist inimest, mitte ainult staari. “Ma sõna otseses mõttes ahmisin need 400 lehekülge sisse kahe päevaga, elades läbi tema elu, kuna ma elasin samas ümbruskonnas ja teadsin kõiki neid inimesi. Me tunneme ja näeme sellest raamatust ära, kuidas ta on arenenud selleks, kes ta on. Alla on ennast suure vaevaga üles töötanud, kuna noorena ta häbenes oma välimust, sest ta polnud kõige ilusam. Tal on maagiline võim töötada publikuga, tema geniaalsus peitub lihtsuses. Ja seda raamatut lugedes on väga vaja tunda vene hinge ja Moskva tollaseid olusid,” kinnitas ta.