“Ega Madis Kallas juhuslikult ei ole sattunud kommentaatori rolli — tal ju ambitsioon saada EOK presidendiks! Mõelgem, kõik spordi-inimesed, keda me tahaksime näha EOK juhina?” vahetab Jäppinen Viiknaga mõtteid avalikus sotsiaalmeediakeskkonnas Facebook.

“Saare maakonna spordinõunikul oleks ikka väga keeruline Eestis, rääkimata rahvusvahelisest suhtlusest, orienteeruda. Iga juhiks pürgiv “mõtlev” inimene peaks aru saama oma kompetentsuse või pigem ebakompetentsuse tasandist,” arvab Jäppinen.

TÄIENDUS: Publiku toimetusega ühendust võtnud Kaia Jäppinen soovis pehmendada muljet, justkui oleks tema väljaütlemise ajendiks Madis Kallase saare murrak, teda meelest peaks inimesed lihtsalt oma võimeid adekvaatselt hindama. Ühtlasi vihjas Jäppinen oma lisapöördumises sellele, et käima on läinud EOK juhi valimiskampaania, millet olevat tingitud Kallase valimine olümpiakommentaatoriks.

"Minu kommentaar oli tähelepanu suunamine lähiaja eesti spordielu jaoks olulisele sündmusele - EOK uue juhtkonna valimistele. Siin ei ole absoluutset vahet, kas tulevane juht on Tallinnast, Tartust, Saaremaalt või ükskõik, mis paigast pärit. Juhtisin lihtsalt tähelepanu sellele, et kampaania on alanud, see juures kedagi halvustamata. Minul ei ole ambitsiooni kandideerida EOK presidendiks!" selgitab Jäppinen.

Kallis Publiku lugeja, kas Sinu meelest muudab eripärane murrak inimese ebakompetentseks?