Hiljuti postitatud piltidel poseerib lauljanna lillas, ruudulise mustriga kleidis, mis fännide sõnul väikest beebikõhtu ideaalselt varjab, vahendab Celebrity Insider.

Tuhanded austajad on kindlad, et äsja "Lõvikuningas" olulise rolli mänginud Beyonce on rase ja ootab oma neljandat last. Väidetakse, et vihjeid jagus isegi hittfilmis endas.

"Muidugi, ma ütlesin seda juba kuu tagasi," on üks endas eriti kindel. Fänn toob välja, et tõestust jagus ka Beyonce uude albumisse, kus sõnad ja temaatika kasvavale beebipoisile vihjasid.

"Bey, miks sa oma kõhtu varjad," juhtis ka teine tähelepanu.

"Ma olen oma elus mitmeid naisi rasedaks teinud, seega usaldage mind kui ma ütlen, et Bey on rase," tundis ka üks spetsialist, et peab sõna sekka ütlema.

"Ta peidab oma kõhtu. 4 on ta lemmik number, miks ta ei võiks neljandat last oodata. Kas keegi näeb veel kõhtu või ainult mina? Ta on kindlasti rase, märkasin seda juba veidi aega tagasi. Ilus muster varjab kõhu hästi ära," arutles järgmine.

Samas leidub hulgaliselt ka neid, kes on kindlad, et fännid lihtsalt soovivad kõhtu näha ning tegelikult staar last ei oota. "See naine sai 3 last ja ta on 37 aastat vana, kas te tõesti arvate, et tal ei saa kõhtu ees olla ilma raseduseta?"