Hunt kiitis oma postituses Argo Dubergi, kes aitas tal leida just sellise kodu, millest ta alati unistanud on. Selgub, et tegu on just selle skandaalse Rosinasilmaga, kes "Rannamajas" tekkinud paari omavahel riidu lõi.

Rosinasilm astus "Rannamaja" ekraanile vallalistepeol, kus Merilyn talle kohe silma peale pani. Paraku oli aga just vahetult enne pidu olnud juttu väikse Kristoga, kelle just noor naine ise endaga koos peole meelitas tulema.

Peol kohe teise mehega intensiivselt suhtlema hakanud Merilyn tekitas aga väiksele Kristole parajalt segadust. Hiljem väitis Merilyn, et on Kristoga alati vaid sõber olnud ning pole temas midagi enamat näinud.

Peole koos väikse Kristoga läinud Merilyni õhtu lõppes aga hoopis üksi, sest Rosinasilm polnud saates osalemisest huvitatud ning väike Kristo ei tahtnud nii alatult käitunud neiust enam midagi kuulda.

Hundi rõõmsa postituse alla on oma kiidusõnad jätnud ka suhteseriaalist tuntud Merilyn Nau, kes samuti lemmikule ülistusi jagas. "Uujeee go rosinasilm. Ta asjalik jep."