Viimases “Pealtnägijas” tunnistas Kassi elukaaslasena tuntud Akiva, et tema ja Carmen ei ela enam koos. Saate lõpus kõlab vilje, et peagi kolib Carmen Ühendriikidest ühte Euroopa pealinna, kirjutab SL Õhtuleht.

Veel märtsikuistel Melbourne`i moenädala seltskonnapiltidel särasid Carmen ja Richie veel teineteise käevangus. Ka osaliselt Akivale kuuluva New Yorgi menurestorani Butter teisel sünnipäeval juulis oli Carmen truult Richie kõrval.

Praegu käib Carmen ajalehe New York Post teatel kohtumas kohtamas “nägusa vanema sakslasega, kellega ta tutvus malet mängides”, lisades, et “loomulikult on mees väga jõukas”. Nägus vanem sakslane pole keegi muu kui malesuurmeister Eric Lobron.

Kassi ja Lobroni teed ristusid augustis mainekal Mainzi malegalal, kus Eesti maleliidu president Kass oli staarkülaline. USA- Prantsuse naiste maavõistlusturniirile septembris ilmus Kass juba Lobroni käevangus. Ühel seal tehtud seltskonnapildil istub värske paar kõrvuti söögilauas. Kass kallutab prillitatud peakest Lobroni õla poole, Lobroni näoilmet uskudes ei saa suurmeister aga enam üldse aru, kus ja kellega ta viibib.

Äsja lõppenud Mallorca maleolümpial jagasid Kass ja Lobron hotellituba ning Kassi mobiiltelefonile helistaja kuulis hoopiski Lobroni madalat häält.

USAs elav saksa-ameerika päritolu Eric Lobron on 44aastane. Peale malemängu ja Carmeni tunneb ta rõõmu heast muusikast, kunstist, punaveinist ja söögitegemisest.

Carmenit ja endist kallimat Richie Akivat seovad veel vaid ühised ärid — restoran Butter, energiajook Rush! ja kinnisvara Eestis.