Sajandi pulmad on kõigest mõne kuu kaugusel. Arutelud selle ümber, millise kleidiga Kate Middleton altari ette astub, on kogumas tuure. Ja ka see pole kindel, mis VÄRVI kleidiga Kate oma jah-sõna lausub.

"Kleidi loojad ei teadnud, mis värvi kleiti printsess Diana oma pulmapäeval kannab, sest kangas telliti nii valge kui beež. Sama lugu arvatakse olevat ka Kate'i kleidiga. Ilmselt kannab ta karamellitooni, kuid see pole kindel," arutletakse portaalis Popeater.

Kleidi värvist tähtsamaks peetakse aga selle lõiget. Päris kindlasti saab see üheks tähtsaimaks pulmakleidiks ajaloos, mille pildiga sajad ja tuhanded naised õmblejate juurde tõttavad ning endalegi elu tähtsaimaks päevaks õmmelda paluvad.

"Päris kindlasti julgeb Kate ka riskantse kleidiga rahva ette astuda. Kui ta paari nädala eest oma sõbra pulmas käis, kandis ta musta pitskleiti, mille all rinnahoidjaid ei olnud. Kõik, kes ootavad igavat ja klassikalist pulmakleiti, peavad kindlasti pettuma," rääkis Middletoni lähedane väljaandele.