Näitlejannal Kate Winsletil oli 2012. aastal tohutu au käia kuningannalt tõeliselt suurt tunnustust vastu võtmas, mistõttu legendaarse Elizabeth II-ga isiklikult kohtumas käis, vahendab The Sun.

Hiljutises intervjuus avalikustas Winslet kuninganna salapärase triki. "Ta tegi kõige erakordsema asja, kuid esmalt, tal on väga hea näonahk ja tõeliselt kohevad juuksed."

Ei ole üllatus, et võõrastega kohtumine on meeskonnaga täpselt läbi räägitud, mistõttu kuningannal graafikust kinni pidamine ka väga oluline on. "Sulle räägitakse, mida tegema peab. Astud ette, kummardad, teed kniksu või koperdad, kohutav asi, mida mina näiteks tegin."

Jutustama kuninganna kellegagi ei hakka ning teeb oma seisukoha ka kindlalt teatavaks. "Sa paned oma käe välja, et teda tervitada ja ta teeb sulle nagu sellise tagasi suunava noogutuse, et kõik, sinuga on tehtud. Mine kohe tagasi."

Nii konkreetne vihje võib tihti ootamatuna tulla. "Ma ei osanud seda oodata."

Kuigi kuninganna edastas viisakalt oma õnnitlused, siis olulisemaks pidas ta hoopis midagi muud. "Ta küsis, et kas ma olen ema ja kui ütlesin, et jah, siis lisas, et see on ainus oluline töö."