Hepburn, kelle karjäär kestis pool sajandit ja tõi talle rekordilised neli Oscarit, on 94-aastane.

Eakas näitlejanna, keda vaevavad mitmed haigused, sealhulgas Parkinsoni tõbi, viidi haiglasse kiirabiga. Hepburn ei taha, et tema seisundi üksikasju avalikustataks. Tema arst on kindel, et ta pääseb paari päeva pärast koju, ütles Hartfordi haigla esindaja.

Hepburn sündis Hartfordis 12. mail 1907. aastal. Tema isa ja vend olid arstid ning töötasid Hartfordi haiglas.

Oma näitlejatöödega lõi Hepburn klassikaliselt ilusa ja samas tahtejõulise naiskangelase kuju, mis tõi talle enneolematud neli Oscarit parima naisosatäitmise eest.

Ta sai Ameerika Filmiakadeemia auhinna 1933. aastal osa eest filmis “Koidusära” (“Morning Glory”), 1967. aastal filmiga “Arvake ära, kes tuleb lõunale” (“Guess Who’s Coming to Dinner”), 1968. aastal tõi auhinna “Lõvi talvel” (“The Lion in Winter”) ja 1981. aastal “Kuldjärve ääres” (“On Golden Pond”). Parima naisosalise auhinna kandidaadiks nimetati teda kaheksal korral.

Sõltumatu loomuga ja otsekohene Hepburn hääletati 1985. aastal ajakirja Ladies Home Journal küsitluses Ameerika imetletuimaks naiseks. Tema viimane film oli 1990. aastate algul linastunud “Armulugu” (“Love Affair”) Warren Beatty’ga.