Katherine Schwarzenegger palus koos mitme teise mureliku Los Angelese kodanikuga, et linnapea Garcetti pööraks tähelepanu Brentwoodi turule, kus pühapäeva hommikul oli hästi palju rahvast ning kus inimesed ei pööranud sotsiaalsele distantsile üldse tähelepanu.

Pildid turult ei viita üldse sellele, et inimesed peaksid karantiinis olema ega sellele, et riigis valitseb meeletu koroonaviiruse epideemia. Vastupidi, kohalike jaoks oleks tegu justkui tavalise päevaga.

Üks seesugune pilt pärinebki just ühelt kohalikult Jerry Avenaimilt, kes ütles oma säutsus linnapeale, et ta andis viimastel valmistel Garcetti eest oma hääle ja on teda algusest peale toetanud.

"Brentwoodi inimesed arvavad, et nende privileeg on viirusele immuunne ja korraldusele koju jääda. Sellised kogunemised peaksid keelatud olema ja neile peaks vahistamised järgnema," kirjutas Jerry.

Ja nii läkski. Esmaspäeval andis linnapea korralduse Brentwoodi turg kinni panna. Kaupmehed saavad oma toodangut edasi müüa, kui nad esitavad linnavalitsusele detailse kava, kuidas nad ennast ja teisi viiruse eest kaitsevad.