"Jaa, ma olin vales kohas, sest Jaan oli abielus ja elas teise naisega," tunnistas Kati, kuid nentis intervjuus ka, et selliseid juhtumeid esineb väga palju. "Nii palju on peresid, kes on teisel ringil - miks nendest ei kirjutata?" küsis Kati retooriliselt ning ütles, et on väsinud sellest, et ikka ja jälle võetakse just teda ette.

"Ma pole perelõhkuja olnud," raius Kati ja põhjendas tuliselt: "Ma olin noor ja mulle anti võimalus elada, armastada ja hoida. Loomulikult võtsin ma selle vastu. Miks ma oleksin pidanud loobuma? Kui tema armastab mind ja mina teda, mis siis selles valet on?"

Et paar siiani õnnelikult koos elab ning väike tütargi peres kasvab, siis on selge, et ilmselt oligi tegemist tõelise armastusega.

"Kui Jaaniga kohtusime, siis ta oli suur ja tugev, intelligentne ja viisakas - lihtsalt meeldis mulle, see lihtsalt juhtus," meenutas Kati telesaates, kuidas ta Jaanis lihtsalt oma tulevase ära tundis, nii nagu juhtus hiljem talumajaga, mille abielupaar mõni aeg tagasi soetas. "Kui kohtusime, siis sain aru, et ta suur tulesäde, nagu keeristorm, mis käib läbi keerab kõik heas mõttes pahupidi," iseloomustas ta Jaani.

Kati rääkis ka, et kavatseb kunagi kindlasti oma tütrele Karolinale enda ja Jaani kohtumise lugu rääkida, et tütart ette valmistada, kui see peaks kunagised skandaalid avastama.