Holmes tunnistas hiljutises intervjuus, et lahutus oli niigi keeruline protsess ja omajagu raskemas muutis asjaolu, et kaasatud oli ka väike laps, vahendab Fox News.

"See oli väga pingeline aeg. Meile oli suunatud palju tähelepanu ja kõige tipuks oli meil veel väike laps ka," meenutas Holmes.

Veidraid olukordi tuli ette ka lihtsalt avalikus kohas liikudes. "Meil olid väljas mõned veidraid hetked. Nii paljud inimesed, keda ma ei teadnud, hakkasid mu sõbraks ja aitasid, see mulle linna puhul meeldibki."

"Oli üks uskumatu olukord, kus ma vist isegi nutsin. Suri oli 6 või 7 ja ta ööbis sõbra juures, sest mina läksin balletti vaatama. Kell 10 sain ma kõne, et emme, palun tule mulle järele," meenutas Holmes ühte armsat vahejuhtumit. Näitlejanna selgitab, et Suri jäi teel koju taksos magama, mistõttu taksojuht teda autost välja aitas. "Ta aitas lapse suisa majja viia. See oli nii armas."

Curise ja näitlejanna lahutasid 2012. aastal. Eelmisel aastal lahutas Holmes oma suhte Jamie Foxxiga, kellega ta kuus aastat koos oli olnud.