"Kuna ma võitlen pideva depressiooniga, pean ma ise enda eest hoolitsema ning tean, et Eestimaa sügavas ja pimedas talves saavad hakkama ainult kõige tugevamad," räägib hiljuti juba neljandaks talveks Argentiinasse oma abikaasa soetatud hobusefarmi elama kolinud Lust-Buchanan intervjuus Ohmygossip.ee-le.

Vahepeal abikaasaga tülis olnud, kuid nüüdseks ära leppinud Lust-Buchanan süüdistab probleemides depressioonihoogusid, mis iga aastaga raskemaks lähevad: "

Depressioon on tõesti haigus, mida teised ei näe, aga millega mina olen õppinud elama. Paar aastat tagasi andis briti doktor mulle ka diagnoosi, et kannatan bipolaarse meeleoluhäire all," tunnistab ta kõmuportaalile ja lisab, et ehkki kõige efektiivsem oleks haigust ravida antidepressantidega, siis tema tablette ei neela vaid püüab oma jõududega hakkama saada.

Lust-Buchanani "Minu Albaania" räägib tõsieluloo Eesti naisest Helmist, kes abiellus põgusa tutvuse järel albaanlasest pshühhopaadiga ning sellest, kuidas unistusest elust taevasinise Aadria mere ääres sai hoopiski vangikong.

Loe täispikka intervjuud Ohmygossip.ee veebilehelt.