Lust tõdeb, et saates räägitu ei tulnud talle väga üllatusena ja on rõõmus, et sõprade, tuttavate ja uurimuste tulemusena valminud raamat lõi Ilvesest vägagi sarnase pildi.

Ajakirjanikul on hea meel, et Ilves nii avameelne oli ja usub, et paljud, kes oma piinlike hetkede pärast põevad, said sealt jõudu. Lust tundis, et eilne saade pakkus talle äratundmisrõõmu: "Ma küll ei ole presidendi leedi, aga samamoodi olen absoluutselt iga päev Eesti ajalehtede hambus oma lugudega, ükskõik, mida ma teen või ütlen. Ma tunnen seda, et mul ei ole sisuliselt enam eraelu, seega ma tean, mida see tähelepanu kaasa toob."

Lust sõnab: "Minule saade väga meeldis ja ma ei tea, kas te panite tähele, et Evelin küll mainis mitu korda, et ta ei nuta kunagi, aga minu tähelepanelik ajakirjaniku silm märkas küll tema silmasid läikimas ja paari pisarat. Vahur oli osavalt väga lühikeseks need hetked jätnud."

Lust tõdeb, et vaatas saadet kui hüpnotiseeritult ja sügavalt keskendunult ja kui ta lõpukaadrite ajal ärkas, hakkas ta naerma. Teleajakirjanikuna oleks tema lõpu lühemaks lõiganud: "Kahtlemata iga naine on väga ilus ja seda ilu tuleb presenteerida ja sellest rõõmu tunda ja peamine on, et Evelin ise rahule jäi. Ma mõtlesin, kuidas ma oleks ise seda teinud ja kui ta läks sinna vette, mina oleks seal lõpetanud. Näo pesemine venis minu jaoks natukene pikaks, aga see ei olnud minu saade ja mina ei kritiseeri kellegi teise tööd."