"Ma ei teagi, mida sellest välja lugeda. Tundub, et härra ei ole teda puudutavat saadet endiselt unustanud ja haub mulle kättemaksu," kommenteeris „Kuuuurija“ saatejuht Lust sõnumi sisu. "Küll aga leian ma, et kui inimene saadab mulle selliseid sõnumeid kui ajakirjanikule ja vimmast, siis peaks avalikkus sellest teadma, et kuidas avaliku elu tegelased arvavad, et neil on õigus mind ähvardada ja kiusata."

Ähvarduses peab Lust Kriegeri kirja, mille mees saatis talle reedel. "Ideaalne! Nagu sina ütlesid ja mainisid – "sellest tuleb sinu uus tulemine", nüüd tulebki "sinu"."

Pole teada, millest teemaalgatus ajendatud on, kuid Lust käsitleb seda ähvardamisena. Seepeale väidab laulja aga, et tegemist on õnnesooviga.

Kevadel lasi Katrin Lust eetrisse loo, kus käsitles Erich Kriegeri väidetavat joobes peaga sõiduki juhtimist. Kohalikud elanikud andsid Lustile teada, et mehe auto teeb veidraid manöövreid. Enne patrulli saabumist jõudis Krieger koju jõuda, ametlikult meest milleski ei süüdistatud.

Sellest hoolimata tegi Lust temast loo ja palus mehelt selgitust. Krieger ajas enda seisundi podagra kaela. Hiljem valmistas Erich Lustist kriitilise laulu nimega "Fuuria".

Vaata vestlust allpool!