"Näiteks kutsuti mind Pirita majandusgümnaasiumisse noorte meediakonverentsile töötuba tegema. Direktor tuli mind pärast konverentsi kallistama ja ütles, et teate, me võitlesime selle nimel nii palju, et te saaksite siin esineda. Ta rääkis, et Marii Karell keeldus esinemast, kui mina ka esinen, sest ma olen ebaeetiline ajakirjanik.

Mõtlesin, et täitsa lõpp! Marii istus Õhtulehes minu kõrval ja tegi laupäevasesse Õhtulehte mingit seksilisa, oli väga tubli ajakirjanik ja esimene, kes pakkus välja, et ma oma raamatu kirjutaks. Mis juhtunud on? Inimesed ei taha minuga ühes toas olla? Hakkasin seal ka nutma," meenutas Lust.

Kuid Karell polnud ainus, kes Lusti vastu halvakspanu näitas, sama tegi ka "Pealtnägija" ninamees Mihkel Kärmas.

"Direktor rääkis, et samal konverentsil pidas Mihkel Kärmas loengu: kui noored jälgivad oma toitumist, siis peaks nad jälgima ka oma meediatarbimist ning võrdles, et "Kuuuurija" on nagu transrasvadega hamburger ja "Pealtnägija" nagu värske salat. Mina nimetan seda propagandaks, sest mul on tohutult noori fänne, lapsed vaatavad mind. Minu jaoks on fantastiline, et mul pole vana vaataja. Ja ka direktor ütles mulle, et minu töötuppa oli nii palju tahtjaid, et ei mahtunud ära," tõdes Lust