"Ostsin täna hommikul kolme euro eest Õhtulehe päevapileti ja lugesin nende meeldivat aastalõpukommentaari enda ja oma saate kohta," kirjeldab Lust seda, kuidas ta sattus väga ebameeldiva artikli otsa.

"Õhtuleht kirjutab, et ma valan krokodillipisaraid ja kaeblen oma murede üle- tegelikkus on see, et mina ei kurda oma murede üle ja saan hakkama! Kes mulle aga nädalas vähemalt korra helistavad on Õhtulehe ajakirjanikud, kes küsivad kuidas ma vastu pean, kas suudan jätkata, mida ma tunnen, kas vahel nutan jne," lisab ta.

"Raske südamega loen, et Õhtuleht - keda ma olen alati kiitnud ja meeles pidanud- nimetab mind lohakaks ja iseenda kõige suuremaks vaenlaseks, unustades inimesed kelle vastu ma võitlen. Ilmselt on see vihje, et olin lohakas, et lasin advokaat Greinomanil “Kuuuurija” nime kaaperdada, olin lohakas, et astusin vastu pedofiilidele, et paljastasin terve aasta petuskeeme, aitasin inimesi nende muredega," loetleb Lust erinevaid edukaid ja tähtsaid lugusid, mida ta on aastatega teinud.

Lust kirjutab, et tema esimeseks uue aasta lubaduseks on kaaluda, kellele ja millal üldse intervjuusid anda ja jagada. "Minu vaataja leiab mu igal esmaspäeval teleekraanilt ja teab, et hoolin tema muredest ka ilma Õhtulehele oma hinge puistates. Iga päev nämmutatakse Kuuuurija pressinôukogu kaebuseid, aga harva mainitakse et kahe aasta peale 15st kümme on võidud," lisas ta postituses.