"Kodutunde" tegijate kriitika Katrin Lusti saatele tuleneb "Hingesoojuse" üleskutsest leida saatesse kaks lastevoodit.

"Vaadates tänast "Kodutunde" koopia üleskutset Katrin Lusti poolt siis hakkab ta isegi aduma, et tasuta asju pole olemas ja taolise saate tegemine on väga kulukas ettevõtmine. Ilmselt on meie endine assistent Heveli Veersalu, kes näeb oma elu võimalust, asuda meie poolt aastate jooksul loodut üle võtma saatejuhi rollis, jaganud nippe, kuidas kõik tuleb tasuta. Teadmata, kuidas tegelikult "Kodutunne" toimib abistaja ja ettevõttena," kirjutab Kristi Loigo "Kodutunde" nimel.

"Nüüd, kus "Kodutunde" meeskond on kasvanud nii professionaalsete tegijate kui ka koostööpartnerite osas, on saade pandud Kanal 2-e poolt pausile. Nüüd, kus saame aidata rohkem kui kunagi varem! Miks? Selle asemel kopeerib Lust "Kodutunde" saadet ja tunnistab isegi, et need summad, millest meedia saate osas sõna võttis olid naeruväärsed, ilma toetavate inimeste, koostööpartnerite ja annetusrahadeta seda saadet ära ei tee," arutles Loigo ja kinnitas, et tema on saate rahasid alati sihtotstarbeliselt kasutanud.

Kroonika pöördus kommentaari saamiseks ka Kanal 2 heategevussaate produtsendi Katrin Lusti poole, kes ütles: "Ei soovi kommenteerida! Edu Kristi Loigole. Saan aru, et ta teeb endast kõik, et abivajajad ei saaks abi."