„Miljonit ei ole mul elu sees,“ ütleb Lust Õhtulehele. „Ta üritab minna mu elu säästude kallale, mis on peamiselt teenitud välismaal kümme aastat palehigis töötades, mitte „Kuuuurijaga“. Parimal juhul suudaks ta kokku kraapida kolmandiku nõutavast summast.

„Kuuuurija“ saatejuht tunnistab, et kohtupaberite kättesaamine mõjus talle halvavalt ning peast käisid läbi mõtted teha ajakirjaniku ametiga sootuks lõpparve. „Aga siis ma mõtlesin, et kas ma olen sellisest puust, et tunnistan ennast, saba jalgevahel, süüdi, ja lähen prokuratuuriga kokkuleppele – teen kõike selleks, et rahalisest kohustusest pääseda?“

Iraj Zand ütles Eesti Ekspressile, et samamoodi lähevad kaks eraldi hagi Lusti ja TV3 vastu sisse ka Ameerikas. TV3 puhul võib vastaspooleks osutuda ka omanikfirma Providence Equity. Seda juhul, kui omanik on valmis siinset tütarfirmat kaitsma. Zandi esindab Eestis vandeadvokaat Indrek Leppik, Floridas aga Christopher M. David Miamis tegutsevast advokaadibüroost Fuerst Ittleman David & Joseph.

Loe lähemalt Õhtulehest ja Eesti Ekspressist!