“Olen elus kokku teinud üle tuhande loo ja esimest korda elus tunnen, et olen sattunud selliste ähvarduste ohvriks, millega politseisse ei ole võimalik minna. Räägitakse karmast, needustest, elu õppetundisest jne. Kümneid ja kümneid kirju olen saanud Osho liikumise ja Veet Mano toetajatelt, mis on olnud mulle isiklikult väga ebameeldivad,” sõnab Lust Publikule antud kommentaaris.

“Loodan, et asjad ei lähe Eesti Osho keskuses nii kaugele nagu juhtus USA-s Osho sektiga 1980ndatel — kui manipuleeriti valimistulemustega, tehti bioterrorismi rünnak, milles sai kannata üle 700 inimese ning asja uurinud riigiprokurörile taheti teha atendaati. Veet Mano on ennast tituleerinud Osho lähedaseks sõbraks. Seega ta peaks neid aegu mäletama. Veet Mano nimeline mees oli ka Osho sekti pressiesindaja Ameerikas ja võttis taolistes asjades sõna," paljastab ta.

"Enda kaitseks saan öelda seda, et mul on tundide kaupa videomaterjale, mis tõestavad, et ma ei murdnud kunagi Veet Mano juurde sisse nagu väideti. Andsin talle võimaluse oma arvamust avaldada. Samuti intervjueerisin tema patsienti, kelle intervjuu osas ta ütleb, et neil on teistsugune info. Mul on kogu intervjuu salvestatud ja olen valmis kõiki oma materjale pressinõukoguga jagama. Avalikuks pole ma toonud ka teisi intervjuusid tema patsientidega siiamaani, kuna need sisaldavad delikaatseid andmeid," kinnitab ta.

Ühtlasi nendib Lust, et tunneb ennast kummaliselt, kuna võitleb inimesega, kes tituleerib teda hulluks ja vampiiriks ning räägib, et tal on load ära võetud. "Minule tema üleskutses sõna ei antud ega võimalust kommenteerida või tema väiteid ümber lükata. Minu meelest inimesed, kes jutlustavad headusest ja kallistuste jõust, tegelevad antud hetkel vaimse terroriga. Vähemalt minu puhul. Ilmselt on kliente vähemaks jäänud ja seetõttu teevad PR nõustajad endast oleneva. Ilmselt siis Mano patsientidest pärineva rahaga on võetud ka kallid advokaadid," arvab ta.