Lust on üks Eesti populaarsemaid telenägusid, tema autorisaadet "Kuuuurija" vaatab igal nädalal umbes 100 000 inimest. Samuti figureerib südikas 37-aastane naine jõudsalt meedias kaunistades ajakirjade esikaasi. Paistab, et "kuulsuse ahelad" hakkavad ka Lustile vastumeelseks muutuma, naine palub fännidel lõpetada salaja pildistamise.

"Te arvate, et ma ei näe, aga tegelikult ma näen. See nädalavahetus olen seda mitmel korral Tartus tundnud ja vôin öelda, et see on väga ebamugav tunne. Istun kodupoe juures äärekivil või söön burgerit," kurdab Lust selle nädala alguses tehtud postituses.

"Ma olen sõbralik inimene, astuge ligi, teeme koos selfi, aga ärge palun tehke salaja fotosid. Ei taha kõlada kui staar hetkel vaid kui lihtne inimene, kes tahab end tunda lihtsalt ja vabalt. Aitäh juba ette!" lisab ta.

Postitus on kogunud pea 1000 meeldimist, samuti on Lusti fännid talle kommentaarides hulganisti toetust avaldanud. Kuid positiivsete sõnumite hulgast võib leida ka mõne manitsuse.

"Lihtsalt selline mõte tuli, et ise ajad küll inimesi kaameraga lausa taga, kuigi nad paluvad filmimise lõpetada. Et siis. Miks sinu enda puhul teised reeglid peaks kehtima?" küsib aga üks.