Näitlejannade seas on vallandunud tõeline beebibuum! Omakorda paisutab dünastiat teatraalide, maestro Eino Baskini (69) ja Malle Pärna (63) näitlejast tütar KATRIN PÄRN (31).

 
«Laps sünnib aprillis,» rõõmustab Katrin. Vabakutseline näitlejatar saab lapse teadlasest elukaaslasega - armunud heitsid suhtesse aastapäevad tagasi. Katrinil, kes enne elas aastaid muusik Toomas Lungega, pakatab tutvusring teiste erialade esindajatest - sealt hakkas ka hargnema tutvus praeguse mehega. «Mis sa nende kultuuriinimestega ikka räägid!» põrutab Katrin. 
Kui kõrval armastatud inimene, on näitlejatari sõnul lapseootus vägagi kontimööda seisund. «Püüan olla puhanud ja rõõmus. Praegu võtan väga lõdvalt tööasju,» tähendab Katrin. «Jalutan ja väldin stressirohkeid olukordi.»
Läinud aastal ilmus Katrin pärast neli aastat kestnud suhet Lungega avalikkuse ette Endla teatri näitleja Jaanus Mehikasega, kellega neid sidus vaid sõprus. Kes on aga Katrini praegune, teadlasest armastatu, sellelt Pärn saladuseloori esialgu veel ei kergita.