Maestro Eino Baskini (81) ja näitleja Malle Pärna (65) samuti näitlejast tütar Katrin Pärn (33) jäi pisipoeg Henrikuga Tartu Draamafestivali avaüritusel esmakordselt kaamera ette. Vanaisa Eino on pisipõnni mitmel korral näinud! «Mul on pildidki temast,» rõõmustab Baskin.

Kelle nägu Henrik on, ei hakkagi Eino parem pakkuma. «Ta nii pisike veel,» nendib maestro. «Aga kuidagi valgepäine — meie muidu ju kõik tumedad.»

Katrini ja tema elukaaslase, Eesti Rahva Muuseumi teaduri Kaur Mägi pea poolteiseaastane poeg rõõmles emme ja vanaema Malle seltsis Tartus raekoja platsil. Äsja seriaalis «Saladused» vanaema rollis üles astunud Malle nautis vanaemarõõme ka päriselus ja lükkas hea meelega vankrit, samal ajal kui Katrin ürituse korraldajatega paar sõna vahetas.

Aktiivne ema lõi draamafestivalil kaasa Tartu Uue Teatri etenduses «Ird, K.» ning mängis Genialistide klubis plaate. Katrinile, kes varem oli pikaajalises suhtes tuntud muusiku, ansambli Justament liidri Toomas Lungega, ja Kaurile on Henrik esimene ühine laps.