Psühholoog Atali Stahlman loeb Edgar Savisaare ja Katrin Siska fotodelt kehakeelt vaadates nii mõndagi välja.

Atali tõdeb värskes Kroonikas, et kuigi Edgar Savisaar pole füüsiliselt nii atraktiivne kui Ott Kiivikas, kuid temas olevat sellegipoolest seda seletamatut mees-powerit mitme mehe eest.

"Ta on tark, sihikindel, jõuline ja eriti mehelik mees, kelle sõna maksab. Peale Edgari eksabikaasa Vilja on Katrin Siska esimene naine, kes on jõulisel moel naiselik ja füüsiliselt eriti aktiivne," räägib Atali.

"Katrin on isiksus nagu ka Edgar Savisaar. Ja need kaks isiksust on teineteisest huvitatud või on neil koos huvitav. Ja midagi pole imestada, et Katrin on Edgaris äratanud ürgmehe. Edgar on aastaid lasknud ükskõikselt kenakestel naistel ennast ümmardada," räägib psühholoog ning lisab, et kui jälgida Katrini ja Edgari kehakeelt - siis nende kahe omavaheline suhe on hoopis midagi muud.

"Katrin Siska on Edgar Savisaarele isiksuste tasandil vääriline (töö)kaaslane ning nende vahel on mägata mingit seletamatut sidet. Kuna Edgaril on kohe-kohelõpule jõudmas lahutus ja loodus ju tühja kohta ei salli, siis..."