Paadunud joogafanaatikuna otsustas Siska proovida oma gurust õpetaja menüüd, kirjutab Kroonika. Kolm ja pool aastat joogat teinud Katrin tundis, et ta on järgmiseks etapiks valmis. Nii loobus ta kuu aja eest ka poes pakutavast "laiptoidust".
"Lisaks faktile, et poes olevad niinimetatud surnud tooted on täis süstitud säilitus-, raskus- ning kaunima välimuse aineid, usuvad joogid, et inimesel polegi üldse tarvis laiptoitu süüa," seletab Katrin. "Kõik vitamiinid ja mineraalid on võimalik kätte saada muudest toiduainetest, nagu erinevad aedviljad, taimed, puuviljad, pähklid, piimatooted, õlid, riis, kartul ja teraviljaproduktid."

Pärast hommikust joogatrenni sööb Katrin herkuloputru puuviljadega või müslit sooja piimaga, lõunaks on aedviljapüreesupp juustu-teraviljaleivaga või aedviljarisoto. Õhtuks on läätsed hautatud aedviljade või praetud sojakuubikute ning ahjukartuliga.

"Vedelikest tarbin valdavalt gaseerimata sooja vett ning ingveri-kummeliteed. Ka natuke naturaalseid värskeid mahlasid ja taimeteesid. Alkohol ja suitsetamine on välistatud."