"Üldises plaanis tahan senisest enam kaasata noori kultuurialastesse tegemistesse ning pakkuda Lasnamäe elanikele põnevaid vaba aja veetmise võimalusi. Lindakivi kultuurikeskus peab saama hubaseks koduks kõigile, hoolimata keelest või rahvusest," rääkis Katrin Buduaarile.

Katrini vene keele oskust on palju kiidetud ja see sai väidetavalt ka üheks põhjuseks, miks just tema kultuurikeskuse juhiks kõige paremini sobis. "Mu ema on venelanna ja suhtlen temaga tänase päevani vene keeles," räägib Siska sellest, kuidas tal keel nii hästi suus on.

Millised olid aga nõudmised antud töökohale?"Linnavalitsus seadis kandideerimistingimuseks kõrghariduse või selle omandamise, eesti keele oskuse kõrgtasemel ja vene ning inglise keele oskuse kesktasemel. Lisaks sooviti edukalt direktorikandidaadilt väga head suhtlemis- ja eneseväljendusoskust, kohusetunnet, analüüsivõimet ja tahtmist töötada meeskonnas. Kuulutuses oli märgitud, et kasuks tuleb praktilise töö kogemus Tallinna linna ametiasutustes, mis on mul olemas. Lasnamäe LOV hindas töösoovijate CV-sid vastavalt nimetatud kriteeriumitele ja tunnistas sobivaimaks kandidaadiks minu."