Linnavalitsuse referent Katrin Siska, kes tuntud oma kultuurihuvide poolest, asub organiseerima parteilist teatrit.

Keskerakonna häälekandja Kesknädal veebiküljel ripub teade, kus kutsutakse "edevaid esinejaid ja julgeid pealehakkajaid" osalema Keskerakonna teatriprojektis, vahendab Elu24.ee.

Katrin Siska kirjutab:
«Muusikuna olen viimase 10 aasta jooksul lugematuid kordi üles astunud erinevate riikide lavalaudadel ja teatrit teha mulle meeldib! Seepärast tekkiski vahva mõte tuua erakonnakaaslaste igapäevategemistesse vaheldusrikas võimalus kunsti teha.»

«Kultuur on alati Keskerakonnas olulist rolli mänginud ja nüüd, kus on sündimas Eesti esimene Keskerakonna teater, on ka Sinul võimalus osaleda põnevas näidendis suurel laval. Kui Sa oled julge pealehakkaja ja edev esineja, siis tule julgesti amatööride teatriklubisse kätt proovima!»
«Mitmed Keskerakonna liikmed on tuntud staarid Eesti kultuurimaastikul - näiteks Henrik Normann, Eduard Toman, Martin Veinmann ja paljud teised. Heameelega jagavad nad Sulle näitlemisalaseid näpunäiteid ja murravad argielu rutiini.
Idee on õppeseminaride läbi täiendada Keskerakonna harrastusnäitlejate ja -lavastajate ringi, et juba kevadel esimene etendus välja tuleks. See oleks lõbus ja hariv ajaviide oma ala proffide seltsis. Ja ära unusta, et esimene samm suurel laval annab kogemuse kogu eluks!»
«Keskerakond on varemgi teatrilavastusi teinud - näiteks eelmisel aastal lavastas Raivo Tammus koos Noortekoguga «Elmar Sepp uurija juures», ja see oli igati populaarne tükk.»
Registreerida saab leheküljel www.keskerakond.ee/teater. Paraku ei ole sellel leheküljel praegu veel mitte midagi.