``Vaatasin esimest poolfinaali ja ootan põnevusega järgmist,`` räägib Katrin Siska sellest, kui palju tal mahti tänavuaastase Eesti Lauluga kursis on olla.

"Sain ise just suure Valentinipäeva laulukonkursi ja üle-Eestilise tuuri korraldamisega maha ja nüüd jälgin huviga Eesti Laulu, eriti kuna meie konkursil osales vahva Marilyn Jurman, kes oli ka Eesti Laulus," ütleb ta.

Katrinil on kahju, et Marilyni lugu edasi ei pääsenud, kuid Valentinipäeva laulukonkursi finaalkontserdil pälvis see rahva lemmiklaulu tiitli.

"Mulle meeldib väga Maria Rahula laul ja Victoria on uus kena staar meie muusikamaastikul, keda tore vaadata-kuulata," räägib Siska oma favoriitidest.

Kuidas Eesti Laulu poolfinaalides saatejuhtide rollis olevad Piret Järvis ja Lenna Kuurmaa Katrini arvates oma rolliga toime tulevad? "Täitsa hästi minu meelest."

Aga kas kolmik - Piret, Lenna ja Katrin poleks vahvam olnud? "Kolm olnuks liiast, hehehe. Kahest on silmailu juba rohkem kui küll," usub ta.

Kui Siska oleks saatejuhtimise pakkumise ka saanud, oleks ta sellest tõenäoliselt loobuma pidanud. "Poleks saanud minna ka, sest olin viimased paar nädalat oma Valentinipäeva laulukonkursi bändiproovide, tuuri ja suurejoonelise finaalkontserdi korraldamisega ülekoormatud rezhiimis. Astusin kõigil viiel kontserdil üles ka õhtujuhina. Oleksin tõenäoliselt Eesti Laulu saatejuhtimise ära öelnud, sest osad võttepäevad kattusid Valentinipäeva laulukonkursi tuurikontserditega. Tean seda, sest meie tuuril tegid kaasa Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, kes on ühtlasi ka Eesti Laulul."