Pühapäevaseks avafilmiks on kinoklassikasse kuuluv Cacablanca (1942), mille peaosades on Humphrey Bogart ja Ingrid Bergman. Filmi näidatakse 35mm originaalfilmikoopialt.

Eelmise aasta Tallinna linna Kultuuriteoks nimetatud Katusekino Viru keskuse katusel, toob ka sel suvel teieni maailma filmikunsti paremiku, näidates nii uuemat kui vanemat filmikunsti, seda otse tähistaeva all.

Lisaks juba eelmisel aastal nähtule on sel aastal kinos ka mitmed uuendused.Näiteks võib tuua mugavate laudade ja pehme mööbliga ning õhtuse soojendusega uued külgmised terrassid, kus on võimalik mõnusalt Katusekino menüüd nautides väärtfilme vaadata.

Need kohad on hea broneerida just suurema seltskonnaga kinokülastust ette võttes, ühte boksi mahub kuni 10 inimest.

Eelmise aastaga võrreldes on üheks suuremaks muudatuseks vihmakindlad varjualused, mistõttu ühtegi seanssi 2011. aastal Katusekinos ilma tõttu ära ei jäeta. Uuel hooajal mahub vihmakindlalt katuste alla ja terrassidele filme vaatama ~150 inimest, saalis kokku on uuel hooajal 400 kohta.

Lisaks jagatakse kerge vihmaga välja Katusekino poolt korralikud vihmakeebid, et ka lamamis-kinotoolides vaatajad ei peaks seanssi katkestama.

Veel saab enne seanssi kogu Katusekino kohviku menüüst süüa ja juua tellida nüüd kahest eraldi baarikompleksist, mis peaks kiirendama järjekordi ja pakkuma mõnusamat kliendikogemust enne filme.

Algaval hooajal on uuenenud Katusekino menüü: lisaks hooajalisele suppide, salatite, smuutide, quiche'ide ja wrap'ide valikule ning hõrgutavatele kodustele küpsetistele, on kohvikusse jõudnud ka Eesti kiireim, uue põlvkonna paninimasin.
 

Maikuus on Katusekino päikeseterrassid ja -kohvik avatud alates kell 17.00. Muudel suvekuudel avatakse terrassid ja kohvik tõenäoliselt varem, täpsem info juuni alguseks.

Piletihinnad 2011 hooajal on 5 eurot tavapilet ja külgterrassidele boksi tellides 7 eurot pilet. Endiselt saab eelmüügipileteid osta Piletilevist ning kunagi ei müüda Piletilevist välja rohkem kui 50 protsenti saalist, pool saali tuleb müüki kohapeal.

Filmiprogrammis on 2011. aasta hooajal oluliselt rohkem värske aastanumbriga ja ka uusi seninägemata filme, mitmeid Eesti esilinastusi, mida balansseerivad rariteetsed kultusfilmid või kinoklassika pärlid originaalfilmikoopiatelt.

Katusekino kuulub Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlikku programmi.

Kinokava leiad SIIT.