Katy Perryl on käimas kanakitkumine paari nunnaga. Katy nimelt tahtis nunnadelt ära osta kloostrit, milles nad elasid. Nunnad kohtusid Katyga ja otsustasid, et nii patusele naisele nad kloostrit küll müüa ei saa. Nad müüsid selle hoopis restoranipidajale Dana Hollisterile.

Katy oli valmis Los Felizis asuva ja võimsaid vaateid võimaldava Immaculate Heart kloostri eest välja käima 14,5 miljonit dollarit. Kui viis selles veel elavat nunna tema pakkumise tagasi lükkasid, pöördus Katy peapiiskop Jose Gomezi poole, kes heitis ainsa pilgu Katy dekolteesse ja otsustas, et hoopis temal on õigus kloostrit müüa, sest nii on otsustanud Vatikan. Kloostri omanikuks pidi tema kujutluse kohaselt saama Katy.

Õde Rita, kes kloostri 15,5 miljoni dollari eest Dana Hollisterile müüs, räägib, et tegi enne Katyga kohtumist talle veidi taustauuringut ja otsustas, et nii jumalavallatu inimene ei pea mitte pühakotta elama tulema. «Ma leidsin Katy Perry ja tema videod ja... ütleme nii, et mulle see asi ei meeldinud,» ütleb õde Rita.

Katy kohtus nunnadega mais, laulis neile laulu «Oh Happy Day», näitas jeesusetätoveeringut oma randmel ja rääkis, et kavatseb kloostrisse kolida koos oma ema ja vanaemaga ning pühenduda seal mediteerimisele, eneseleidmisele ning kloostri idüllilises viljapuuaias rohelise tee joomisele. Nii et kõik läks hästi – emad, vanaemad ja roheline tee mängus ja puha – kuni nunnad Katy Super Bowli esinemise internetist leidsid. Pühaveest jääb väheks, et sellest oma hinge puhtaks pesta...