Perry ja Brand abiellusid 2010. aastal, kuid teatasid oma lahutusest juba 14 kuud peale suursündmust. Kohus langetas lõpliku otsuse 2012. aastal, vahendab Fox News.

Pühapäeval antud intervjuus meenutas ta tundeid, mis selle lühikese ajaga peas korraliku segaduse jõudsid tekitada. "23-25aastasena oli mul tohutu edu, kuid siis kohtasin kedagi, kes oli huvitav. Suhe oli täpselt nagu tornaado, kõik toimus korraga."

Perry tunnistas, et teda tõmbavad takistused, mistõttu ka Brand eriti ahvatlev oli. Sama tõdes ta ka 2013. aastal antud intervjuus. "Ta on väga tark mees ja mina olin nii armunud, kui me abiellusime. Ütleme lihtsalt nii, et ma pole temast enam midagi kuulnud, peale seda, kui ta 2011. aasta 31. detsembril mulle sõnumi saatis, et kavatseb lahutada."

See aga ei tähenda, et lauljanna abielu ebaõnnestumises vaid endist kallimat süüdistab. "Ma pean tunnistama, et ka minul oli oma vigu. Ma olin väga tihti kodust ära. Olenemata ka sellest, et ma ta vahel kaasa kutsusin ja üritasin tihemini ka ise koju naasta."

Perry selgitas, et Brand oli mees, kes tahtis enda kõrval võrdset, aga kui ta selle sai, siis ei olnud see enam nii meeltmööda. "Talle ei meeldinud, kui ma näiteks tuuril ülemus olin. See läks väga solvavaks."