Pärast debüütesinemist GetDarkerTV's 2011. aasta märtsis, lasi Compa välja oma esimese vinüülplaadi dubstepi ühe esimese plaadifirma Boka alt. Tema kurikuulus bootleg Mavado 'Dem A Talk'-ist müüs välja ühe nädalaga. Vanust vaid 21, kuid tal on juba leping Mala Deep Medi Musikuga.

Compa sound on nii alaliselt nostalgiline kui ka värskendav ning piisavalt raske, et väristada ka kõige tugevamaid helisüsteeme. Compa muusika näitab suhet 'foundation sound'i ja edasiliikuvate mõtete vahel. Tema loomingut iseloomustavad avarad tekstuurid, tugevad sub-sagedused ja keerukas minimalism.

Compa sound on saanud tunnustust üle maailma, sellistelt tegijatelt nt Gilles Peterson & Nerm, J:Kenzo, BTraits, Jay 5ive, N-Type. Lood on jõudnud nt Mala (Deep Medi, DMZ), Chase & Status (Ram, Mercury, Renegade Hardware) ja Joe Nice'i (Dub War) plaadikottidesse.
Compa on plaate mänginud Hollandis, Horvaatias, Belgias, Venemaal, Portugalis, Saksamaal, Tšehhis, Türgis, Poolas, Kreekas ning tal on olnud tuurid Rootsis ja USAs.
Tulevik tundub helge, sel aastal plaanis uued reliisid ja tuur Aasias!

Majas on otseloomulikult Dubshacki residendid Slin, Bisweed, Abstract Detail ja Chaozlevel ning debüüdi teeb Brisance.

Facebooki üritus SIIN