Tänaseks on paar kolinud tänavatelt oma uude koju, millel neli seina ja katuski peal. Marki elu on olnud lausa nõnda trööstitu, et mees on olnud kodutu juba vahelduvalt 13. eluaastast alates. Toni leidis end tänavalt 11 aastat tagasi, mil jooksis ära vägivaldse mehe juurest ning tal polnud kuhugi minna.

Õnneks naeratas neile õnn ning paar sai kolis nende kohaliku Inglismaal asuva Hulli linnakese keskusesse. Maja oli varem mahajäetud ning nüüd rajatigi sinna keskus, mis mõeldud vaheetapiks kodututele, et neid tänavalt päästa. Kuigi keskuses elamine oli parem kui tänavatel kolamine, soovis paar siiski päriselt enda kodu. Möödunud reedel nende unistus ka täitus.

"See one meie eludes uue peatüki algus. Me elasime keskuses kuu aega ja tänu sellele saime endale lubada nüüd selle kahe magamistoaga korteri, kuhu sisse kolisime," sõnas Mark. "See protsess on olnud väga emotsionaalne ja meie südamesoov olnud juba aastaid," jätkas mees.

Nii Markil kui Tonil on lapsed, kellega kontakt juba ammu kadunud. Mark loodab oma kahe lapsega nüüd taas ühendust saada. Tal on 18-aastane poeg ja 8-aastane tütar.