Nüüdseks 50-aastase Keanu Reeves'i elu on täis olnud rohkem tragöödiat, kui keegi meist ühest Hollywoodi megastaarist arvata oskaks. Vaatamata igale tagasitõukele, mis elu talle andnud on, on ta edukalt edasi triivinud. Kõik negatiivsed elukeerdkäigud ning takistused ongi ta muutnud nii ägedaks ning lahkeks inimeseks nagu ta praegu on.

Kui Keanu oli 3-aastane, lahkus tema isa perekonna juurest. Nad hoidsid kontakti mõned aastad, kuid lugematute kolimiste käigus ning lahutuse järel, suhtlus katkes. Keanu käis neljas erinevas keskkoolis ning kuna ta maadles düsleksiaga, muutis see tema õppimist veelgi raskemaks. Lõpuks jättis ta keskkooli pooleli. Düsleksia ehk vaeglugemine on lugemishäire, mille puhul inimese lugemisoskus on sobiva õpetuse, normaalse intellekti ja sotsiokultuuriliste võimaluste juures oluliselt nõrgem kui võiks eeldada tema muude võimete põhjal.

Kui Keanu oli 23-aastane, suri narkoüledoosi tema parim sõber River Phoenix. Näitleja on oma kadunud sõbra kohta öeldnud nii palju: "Ta oli märkimisväärne inimene ning näitleja ja ma igatsen teda. Ma mõtlen talle tihti."

1998. aastal kohtus Keanu Jennifer Symega. Kaks armusid teineteisesse esimesest silmapilgust ning 1999. aastal jäi Jennifer rasedaks, jäädes ootama paari esimest ühist last - tütart. Kahjuks, peale kaheksandat raseduskuud sündis nende tütar surnuna. Suurest kurbusest ning leinast, lõpetas paar ka oma suhte. 18 kuud peale seda suri Jennifer autoõnnetuses.

2006. aastal rääkis Reeves väljaandele Parade Magazie, et tema lein muudab kuju, kuid see ei lõppe iialgi.

Vaatamata nendele uskumatutele tragöödiatele, on Reeves oma elus edasi liikunud. Ta on näidelnud lugematutes hittfilmides ning kasvatanud endale kopsaka vara. Lähedaste kaotus oli see, mis pani teda rahasse teisiti suhtuma. Ta on üks Hollywoodi kõige heldemaid annetajaid. Ajakirjale Hello on ta öelnud: "Raha on kõige viimane asi, millele ma mõtlen. Summaga, mis ma teeninud olen, võiksin elada ära sajandeid."

Kuigi ta varandus on väärt 100 miljonit dollarit, sõidab ta ikkagi metrooga ning pakub naistele viisakalt istet: