Eelmisel kuul kaebas pensionil olev 72-aastane Terry Sanderson näitlejanna Gwyneth Paltrow’ kohtusse, nõudes naiselt 3,1 miljonit dollarit kahjutasu. Terry väidab, et Gwyneth sõitis talle Deery Valley puhkekeskuse suusamäel otsa ja põgenes sündmuskohalt.

Möödunud kolmapäeval otsustas Gwyneth Platrow kaevata kohtusse Terry Sandersoni. Naine väidab, et hoopis tema oli ohver, sest Terry sõitis lohakalt, põhjustas õnnetuse ja kaebas ta kohtuse vaid staaristaatuse tõttu.

Sanderson väidab oma hagis, et Gwyneth sõitis talle otsa, tõusis püsti ja suusatas minema. Vaene Terry jäi aga üksi lumele lamama. Mehe sõnul sai ta ajukahjustuse, murdis neli ribi ja tagatipuks sai ta ka hingelise trauma.

Gwynethi jutu järgi sõitis algajate mäel aga hoopis Terry talle selja tagant otsa, kui näitlejanna oli parasjagu oma kahe lapsega suusatamas. Gwynethi sõnul oli ta Terry otsasõidust ehmunud ja pahane.

Kui Terry nõuab Gwynethilt kahjutasuks 3,1 miljonit dollarit, siis andekas näitlejanna jääb oma sooviga tagasihoidlikuks ning tahab kahjurahana vaid ühe dollari.

Terry väidab, et tema sõber nägi õnnetust pealt. Gwyneth aga ütleb, et õnnetust nägi pealt ka mäel olnud suusainstruktor, kes hoidis tema lastel kogu aeg silma peal. Suusainstruktori sõnul kuulis ta Gwynethit küll karjumas ja maha kukkumas, ent ta ei näinud, mis põhjustas õnnetuse.